UPDATE: Ziua votului. Incidențe la Bascov - Au fost anunțate autoritățile

UPDATE, ora 14:00

După sesizările din comuna Hârtiești, acolo unde au fost reclamate la BEJ și BEC  demersuri ale primarului Cosmin Ștefan despre care opozanții politici susțin că ar fi cărat la vot serii întregi de cetățeni, urmează Bascovul.
Aici, reprezentanții PNL au anunțat Poliția pe motiv că se încalcă legea.

”Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu incalcă legea electorală și intră in secțiile de vot de pe raza comunei, unde influențează votul. PNL a informat autoritătile prin numărul de urgență 112 și poliția a confirmat că se va deplasa la fața locului.”, este mesajul transmis de către surse din cadruyl partidului.
 

----------------------------------------------------------------

Primele incidente din această zi în Argeș sunt sesizate la Hârtiești, acolo unde au fost reclamate la BEJ și BEC  demersuri ale primarului Cosmin Ștefan despre care opozanții politici susțin că ar fi cărat până acum la vot serii întregi de cetățeni. Reclamațiile au fost depuse de reprezentanții PSD la nivelul Biroului Electoral Județean și Biroului Electoral Central și se pare că inclusiv către Poliție, prin numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI ... Tragedie la Teiu. Bărbat mort în curtea secției de votare

În acest moment, se verifică în teren acuzațiile de transport electoral și au plecat către Hârtiești echipe ale birourilor responsabile de derularea votului și ale presei.