AZI! Săptămânalul ANCHETA - locul I la Cupa presei la tir!

UPDATE: Marii câstigători ai cupei presei la tir sunt: Dorin Moldoveanu - Saptamânalul Ancheta și Mihaela Ivașcu - Ziarul din Muscel.
Premiile au fost acordate de Cezar Toma, noul comandant șef al jandarmeriei Argeș.

La 3 aprilie 2017 se împlinesc 167 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș a pregătit o serie de activitați dedicate comunitații locale. Ziaristii presei locale au fost invitați să participe la Cupa Presei la Tir, evenimentul desfășurat în Poligonul Lăbușești din comuna Bascov.

CITEȘTE ȘI ... ÎN ARGEȘ! Alți 3 câmpulângeni arestați! Sunt acuzați de...

Sâmbăta, 1 aprilie, începând cu ora, începând cu ora 13:00 jandarmii argeșeni, împreuna cu cu reprezentanți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” și reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova, vor fi prezenți în Jupiter City Shopping Center. Aici își vor prezenta dotarea specifică fiecărei unitați cât și oferta educațională a Jandarmeriei Române pentru anul 2017.

Începând cu ora 13:00, duminică, 2 aprilie, jandarmii Argeșeni vor fi prezenți în VIVO! Pitești, unde vor prezenta dotarea Jandarmeriei Argeș și o serie de exerciții demonstrative.

Activitațile vor lua sfârșit luni, 3 aprilie, ora 11:30, în Piața Vasile Milea, când jandarmii argeșeni vor prezenta o serie de exerciții demonstrative specifice detașamentului mobil de intervenție.

De asemenea, în perioada 27 - 03 aprilie, Jandarmeria își va deschide porțile pentru a interacționa cu elevii instituțiilor de învățământ din Pitești.