Ziua Gospodarului, sărbătorită la Mioveni!

Ziua Gospodarului, sărbătorită anual pe data 20 iulie, este ziua angajaților din serviciile publice. Asemenea tuturor operatorilor de servicii publice din România și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va marca evenimentul într-un cadru festiv. Manifestarea "Ziua Gospodarului" va avea loc astăzi, în avans, pe platoul de la Făget.


Serbarea destinată exclusiv personalului societății are rolul de a întări sentimentul angajaților din serviciile publice că sunt o comunitate care lucreaza în slujba cetățenilor orașului, o ocazie de reîntâlnire între colegi și șefi deopotrivă, fără sarcini de serviciu și într-un ambient mai relaxat.

Așa cum spune și motto-ul societății, “alături de comunitate”, cei 450 de angajați au un rol deosebit de important în viața orașului în care trăiesc și își desfășoară activitatea, încerând să își îndeplinească cât mai bine rolul și sarcinile.

Cu ocazia Zilei lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare, în numele primăriei și Consiliului Local Mioveni transmit întregului colectiv de salariați mulțumiri pentru activitatea depusă, cu responsabilitate și consecvență.