ZI NEAGRĂ! Două bătrâne lovite grav de mașină!

ZI NEAGRĂ! Două bătrâne lovite grav de mașină! Același traseu, 15 minute distranță între evenimente!

Ziua de vineri a adus, în județul Argeș și cam în aceeași zonă geografică (traseul Mioveni-Boteni)  două accidente cu victime, la o distanță de 15 minute unul de altul.

LOVITA DIN PLIN PE TRECERE. Primul accident a avut loc la ora 12:45 pe raza comunei Boteni, unde o femeie de 69 de ani din localitate a fost lovită grav de șoferul unei autoutilitare Iveco. Tânărul șofer argeșean (28 de ani)  se deplasa din Mioveni spre Câmpulung (pe ruta ocolitoare) și a intrat din plin în bătrâna care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, femeia a fost rănită grav și a fost preluată de un echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Județean.

AGAȚATĂ SI TRÂNTITĂ LA PĂMÂNT. 15 minute mai târziu, la ora 13:00, pe raza comunei Davidești, un alt șofer a lovit o bătrână care se deplasa pe marginea străzii. Bărbatul conducea un Renault și se îndrepta spre Mioveni când a decis să depășească o altă mașină și nu a văzut femeia de 73 de ani care mergea pe marginea carosabilului. A lovit-o cu laterala mașinii, cu oglinda, dar a fost suficient pentru ca bătrâna să se prăbușească pe stradă și să sufere vătămări corporale grave.

Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

CITITI ȘI...VIDEO! Mascați versus țigani! Focuri de armă, topoare, drujbe...Pauleasca-Argeș!