Zeci de joburi pe salarii de mii de lei disponibile în instituţiile publice

După o perioadă în care, din cauza pandemiei, posturile vacante din instituţiile publice au fost blocate, s-a dat din nou undă verde la angajări. În momentul de faţă, sunt disponibile câteva zeci de posturi de bugetari, cele mai multe în unităţile şcolare, acolo unde în general se caută paznici, femei de serviciu şi secretare. Există, însă, şi joburi foarte bine plătite în administraţia publică sau în instituţii publice subordonate pentru care se face recrutare în această perioadă şi, dacă sunteţi interesaţi şi îndepliniţi criteriile, încă mai aveţi timp să vă depuneţi dosarele.

 


► Primăria Piteşti organizează concurs pentru inspector de specialitate, gradul IA, din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Pitești. Conform grilei de salarizare din administraţia publică, o astfel de funcţie este remunerată cu un salariu de bază între 5.000 şi 5.300 de lei brut. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare în turism, minimum 7 ani vechime în domeniu şi să cunoască limba engleză. Ultima zi de înscriere este 29 octombrie.
Tot Primăria Piteşti are disponibile şi două posturi de îngrijitor, doritorii mai putând depune dosarele doar până în data de 27 octombrie, salariul de bază oferit fiind de aproximativ 3000 lei.

CITEȘTE ȘI ... (video) A zburat cu mașina în cantonul CFR!


► Centrul Cultural Judeţean Argeş vrea să angajeze operator imagine, iar pentru a candida la concurs sunt suficiente studiile medii şi o vechime în specialitate de 2 ani. Data limită pentru depunerea dosarelor este 2 noiembrie, candidaţii urmând să susţină trei probe: una practică eliminatorie, una scrisă plus interviu. Efortul merită, însă, ţinând cont că la CCJ Argeş chiar şi un şofer are un  salariu de bază peste 4000 lei.

CITEȘTE ȘI ... Un primar din Argeș a fost prins la volanul unui camion cu lemne furate!


► Şi Centrul Cultural Mioveni face angajări, având disponibile două posturi: unul de inspector de specialitate, gradul II în cadrul Compartimentului Comunicare și Organizare şi un post de inspector debutant la Compartimentul Financiar. Pentru ambele sunt necesare studii superioare, însă doar cel de la Financiar impune un anumit tip de studii, respectiv cele economice. Pentru postul de la Comunicare şi Organizare ultima zi de înscriere este 4 noiembrie, iar pentru celălalt o zi mai târziu.

CITEȘTE ȘI ... Nelu Tătaru: România va avea un stoc de Remdesivir pentru 6 luni


► Spitalul Judeţean Argeş caută să angajeze dactilograf, fiind suficientă diploma de bacalaureat şi 3 ani şi jumătate vechime. Pe de altă parte, pentru a putea solicita angajarea pe acest post, candidaţii trebuie să aibă foarte bune cunoştinţe de lucru in  Word şi Excel şi rapiditate în operarea cu calculatorul. Salariul de bază pentru un astfel de job se învârte în jurul  sumei de 4.000 lei, la care se adaugă şi diverse sporuri. 3 noiembrie este data-limită pentru depunerea dosarelor.

CITEȘTE ȘI ... Accident cu 3 victime în Pitești! Un autoturism a intrat într-un parapet


► Primăria Bascov angajează şi ea, având disponibil un post de şofer, pentru care sunt necesare permis de categoria D şi atestat transport persoane, înscrierile la concurs fiind posibile până pe 2 noiembrie. După cum reiese din documentele prin care se asigură transparenţa veniturilor, publicate pe site-ul instituţiei, un şofer poate câştiga la Primăria Bascov  în jur de 5.000 lei brut, lunar. 

CITEȘTE ȘI ... Vinzi droguri, nu poţi să te piteşti de poliţişti !


► La Şcoala din Dragoslavele este nevoie de administrator financiar (contabil-şef), job remunerat destul de bine, cu salarii ce pot depăşi 6000 de lei. Este nevoie, evident, de studii superioare în domeniul economic, dar şi de vechime de minimum cinci ani, 6 noiembrie fiind termenul-limită pentru depunerea dosarelor. 

CITEȘTE ȘI  ... Înscrierile în programul Rabla - Extinse până în noiembrie


►  Aşa cum precizam, cele mai multe posturi pentru care se organizează concurs sunt de îngrijitor sau paznic în şcoli, licee şi grădiniţe. Un angajat care face curăţenie sau păzeşte instituţiile de învăţământ poate să câştige şi peste  3.300 de lei brut, la care se adaugă şi tichete de vacanţă în valoare de 1.450 lei pe an. 

Sursa: saptamanalul ancheta