Zeci de familii din Pitești - în frig!

Zeci de familii din cartierul piteștean Nord stau in frig și fără apă caldă. Situatia persista, susțin mai multi locatari, de azi-dimineață. Totul, din cauza unei avarii care, conform celor responsabili, ar fi trebuit să fie remediata în cursul serii. 

TERMO CALOR CONFORT a raportat o avarie la circuitul primar în zona Nicolae Bălcescu, în punctul termic 204 (blocurile L-uri, B1 și B2). De la ora 08:30, apa caldă și încălzirea a fost sistată. Conform TERMO CALOR CONFORT,  la ora 22:30 problema ar fi trebuit să fie remediata.

Nu s-a întâmplat așa, astfel, mai multi cetățeni au sesizat Sursata.ro referitor la situația din cartierul Nord al Piteștiului. Oamenii se plâng că au ramas fără căldură și apă caldă de la orele dimineții, ei stând în continuare în frig:
”Cartierul Nord este fara apa calda si caldura de dimineata, de la ora 8. Nici pana acum nu s-a reluat furnizarea. Au pus comunicat pe pagina lor de internet, fara insa a preciza cand se reia furnizarea. Cei de la dispecerat ne mint cu nerusinare. Întai au zis ca se da drumul la ora 17, apoi 18 si, in final, sa aflam ca nu se mai lucreaza de la ora 16, nici nu se mai pune problema sa se reia furnizarea caldurii în noaptea asta. Ca o concluzie: bataie de joc, in conditiile in care pe siteul lor sta scris: "Dispeceratul TERMO CALOR CONFORT S.A. şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea tuturor problemelor apărute în procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire".