Zeci de evenimente organizate în 2019 la Centrul Cultural Mioveni

Centrul Cultural Mioveni se mândrește cu o activitate vastă, în anul 2019 fiind organizate 57 de evenimente, din care 19 de anvergură pentru oraşul constructorilor de maşini. 

Alin Călinescu, managerul instituției, amintește că Centrul Cultural Mioveni susţine 13 cursuri oferite în mod gratuit copiilor şi tinerilor, fiind frecventate de 750 de cursanţi. În plus, în 2020 intenţionează să mai adauge şi până la 3 noi cursuri pe care să le implementeze.

În prezent, sunt organizate cursuri de: abilităţi practice, artă modernă şi iconografie, balet, canto muzică uşoară, dans modern / sportiv, dans popular, mandolică, modelaj în lut, pian, pictură, teatru şi vioară. „Un an pe care l-am dus la capăt cu succes, în care ne-am bucurat de participarea cetăţenilor din Mioveni, dar şi din Argeş la evenimentele noastre.”, a declarat managerul Alin Călinescu.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor cultural-artistice organizate, a atras şi sponsorizări în valoare totală de 102.500 lei. Ansamblurile Centrului Cultural au participat la evenimente de pe mai multe continente, fiind un promotor al tradiţiilor autentice româneşti.