Zeci de amenzi și avertismente date în Argeș! Verificările continuă!

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. 

Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă.

Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Polițiștii argeșeni au verificat 362 de  persoane si 62 de societati comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 283 de persoane și  au fost verficate 181 de autoturisme. 

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei.

Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de  pompieri, au fost verificate 7 instituții publice si 256 de  persoane fizice; dintre acestea din urma 4 au fost surprinse ca nu respectau masurile de protectie individuala in spatii inchise si au primit avertismente.

În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni,  nu au fost aplicate sancțiuni.