Zacuscă din ghebe Topoloveana lansată la un târg internațional!

Sonimpex Topoloveni surprinde consumatorii cu un nou aliment funcțional din legume- zacusca Topoloveana din ghebe, pe care o prezintă în premieră la Târgul Internațional Indagra care se desfășoară la Romexpo în perioada 2-6 noiembrie.

Delicioasă și consistentă, zacusca Topoloveana din ghebe este preparată după o rețetă proprie, doar din ingrediente proaspete românești, fără conservanți și fără E-uri. Acesta este cel de-al doilea produs lansat de Sonimpex Topoloveni în mai puțin de o lună, după ce a prezentat de Ziua Mondială a Alimentației magiunul din struguri, un produs unic și inedit, reînviat din pasiune pentru hrana sănătoasă și pentru gusturile copilăriei.

„Vrem să le oferim consumatorilor noștri o gamă cât mai variată de alimente funcționale, care să le aducă aminte de rafturile cu delicii ale bunicii ori de gustul preparatelor sănătoase și naturale de acasă, obținute din legume proaspete românești. Toate produsele noastre au beneficii pentru sănătate și facem eforturi pentru a putea oferi consumatorilor noștri alimente cu care să se hrănească, pe care să le savureze toți membrii familei, în orice moment al zilei. Alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana pot fi consumate ca atare sau pot fi ingredient de bază la prepararea unor gustări delicioase și sănătoase care să îi adune în jurul mesei pe copii, părinți și bunici, care să se bucure de savoarea deosebită a fructelor și legumelor românești, procesate cu drag și respect pentru sănătatea tuturor”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.