Weekendul petrecăreților cu dosare penale! De Rusalii, criță la volan! 

Au profitat de zilele de sărbătoare si s-au apucat sa petreaca. Pana aici, totul suna obisnuit. Ceea ce nu au inteles la timp  unii dintre petrecareti a fost ca poate sa-i coste scump daca de la "bal" vor sa ajunga, sofand, la alte destinatii.

Astfel, multi dintre soferii care au incalcat aceasta regula au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii si pusi sa sufle in etilotest. Printre soferii crita la volan se numara: un barbat, in varsta de 45 de ani,  din Barla, care sofa prin comuna avand 0, 77 mg/ litru alcool pur in aerul expirat, un altul, in varsta de 41 de ani, din Mioveni, prins pe DJ 679, la Lunca Corbului, cu 0, 51 mg/ l alcool pur in aerul expirat, un tanar din Mioveni, de 24 de ani, prins conducand pe DN 73 avand  0, 62 mg/ l alcool pur in aerul expirat, dar si un alt barbat din Ungheni, cu o alcoolemie de peste 0, 50 mg/ l in etilotest. De asemenea, dintre soferii prinsi conducand chercheliti, un barbat de 45 de ani din Lunca Corbului a fost depistat cu cea mai mare alcoolemie. In cazul acestuia etilotestul a indicat 1,25. 

Politistii au intocmit pe numele acestora dosare penale pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, soferii prinsi băuți au ramas pietoni.