Weekend ALB-NEGRU la Jupiter City: Târg de Nunți și reduceri de Black Friday!

Cui nu-i plac reducerile? Cui nu-i plac surprizele și ideile pentru evenimente cu ștaif? Iar când le găsești pe toate la un loc, cu atât mai bine! 

 


La Jupiter City te așteaptă în acest weekend oferte de nerefuzat în multe dintre magazinele tale preferate! Black Friday a adus un weekend intreg de reduceri de până la 80% la: haine, încălțăminte, electronice și electrocasnice, produse de machiaj și de îngrijire, jucării și articole pentru copii, mobilier. Profită de prețurile superreduse și fă-ți acum achizițiile pe care ți le-ai dorit!


Pentru a fii la curent cu ofertele actualizate în timp real, intră pe site-ul www.jupitercity.ro și pe facebook la: Jupiter City Pitesti și pregătește-ți lista de cumpărături!

 

 


Târgul de Nunți te așteaptă cu premii oferite de organizatori!


În plus, super evenimentul toamnei, așteptat de toți viitorii miri, dar și de viitorii nuntași, își deschide porțile vineri, la Jupiter City. Ediția a X-a a „Târgului de Nunți” reunește firme implicate în organizarea evenimentelor de succes: ateliere de creație vestimentară, agenții de organizări evenimente, cofetării, florării, cabine foto, fotografi, DJ, restaurante.


Vino vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.30 și 21.30, să vezi noile tendințe în materie de organizări evenimente și să primești toate detaliile direct de la specialiști! În plus, toți vizitatorii pot participa la tombola aniversară, completând talonul pe care îl pot găsi la fiecare stand și depunându-l în urna de la scenă. Premiile oferite de organizatori sunt unele tentante: o excursie, vouchere, dar și articole vestimentare sau tratamente de înfrumusețare.