Vremea va fi caldă dar va ploua treptat în toate regiunile

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, cu valori termice în creştere faţă de zilele precedente în cea mai mare parte a țării, dar va fi în general închisă. 

Ploile vor cuprinde treptat toate regiunile și vor fi în general moderate cantitativ, iar în dealurile sudice se vor acumula local peste 30 - 40 l/mp. 

În zona montană vor fi precipitații mixte, iar noaptea, în general la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde şi vântul se va intensifica, cu rafale de peste 80 - 90 km/h pe creste și va fi viscol. Intensificări ale vântului vor fi, în a doua parte a intervalului, şi în centrul și nordul Carpaților Orientali, cu 60 - 75 km/h, iar local și cu viteze mai mici şi în sudul, centrul şi estul ţării. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade. 

Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață, conform stirimeteo.com.

În capitală vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab în a doua parte a zilei și în general moderat cantitativ noaptea. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în orele serii și în prima parte a nopții. Temperatura maximă va fi de 13 - 14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.