Vremea va deveni în general instabilă!  | Sursa Ta

Vremea va deveni în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale datei. 

Temporar înnorările vor fi accentuate și îndeosebi după-amiaza și seara vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în nord și pe arii restrânse în rest. Noaptea, astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse în jumătatea nordică a țării și pe suprafețe mici în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare de apariție în sud-est. 

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade.

În capitală cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12-14 grade.

La munte vremea va deveni în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. 

Pe litoral vremea va fi răcoroasă, dar în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros după-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 17 grade.

Sursa: observatornews.ro