Vremea se menține caldă și astăzi. Vor fi ploi în unele zone din țară

Astăzi, 24 septembrie, vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, mai ales în prima parte a intervalului, local la munte și în nord-vest și pe arii restrânse îndeosebi în centru. 

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă, izolat vor fi mai însemnate. 
Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, conform stirimeteo.com.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 29 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, între 9 și 19 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni. Spre sfârșitul intervalului, cu totul izolat va fi ceață. 

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei și local vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura aerului se va menține la valori ridicate, comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, în ușoară intensificare după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 18-19 grade Celsius. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 22 de grade Celsius. 

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius.