Vremea se menține caldă și astăzi în aproape toată țara

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea se va menține caldă, pentru sfârşitul lunii octombrie. 

În regiunile extracarpatice vor fi înnorări, în cea mai mare parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă.

Cerul va fi variabil în restul teritoriului. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceaţă, iar vântul va sufla slab și moderat, potrivit stirimeteo.com.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2-4 grade Celsius, în depresiuni, şi 13-14 grade Celsius, pe litoral.

Și în Capitală, vremea se va menține caldă pentru sfârşitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei şi noaptea şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. 
Dimineața, dar mai ales noaptea, vor fi condiţii pentru formarea ceții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimă va fi de 9-10 grade.