Vremea rea a făcut ravagii în mai multe orașe din țară

Vremea rea a făcut stricăciuni importante în mai multe orașe din țară. Ploile torențiale au inundat mai multe străzi din Petroșani, Bacău dar și Hunedoara.

Ploile torențiale au făcut prăpăd în țară. La Petroșani, din cauza averselor și a canalizărilor prea pline, o porțiune din centură s-a surpat, iar circulația în zonă a fost restricționată. Și în Bacău ploaia torențială a inundat câteva dintre arterele principale și a redus semnificativ vizibilitatea. 

O ploaie torentială care nu a durat mai mult de o oră a creat mari probleme la Petroșani. Pe centura orașului, din cauza canalizărilor prea pline, drumul s-a surpat și a devenit impracticabil.

În Bacău, ploaia torențială care a căzut preț de câteva minute a dat peste cap traficul din oraș.

La Hunedoara a plouat în continuu, iar aversele au făcut prăpăd în curțile oamenilor.

La Călimănești, în apropierea mănăstirii Cozia, un copac a căzut în mijlocul drumului și a blocat circulația.

Un fenomen mai puțin obișnuit a avut loc pe autostrada A2, unde s-a produs o furtună de praf, declanșată de vântul puternic.

Pana in aceasta dimineata la ora 6 tara noastra a fost sub avertizare cod portocaliu de vreme rea. 

Copaci doborâți de vântul puternic si în municipiul Tulcea. 

Pompierii au fost solicitați să intervină după ce mai mulți copaci, din cauza furtunii, s-au rupt și au căzut pe mașinile parcate în zonă. Din fericite, nicio persoană nu a fost rănită, însă autovehiculele au fost grav avariate. În același timp, forțele de intervenție au fost chemate să stingă și un incendiu de vegetația care s-a produs ca urmare a vântului violent care a rupt un fir de curent. 

În Tulcea a fost Galben galben de vânt puternic.


Sursa: realitatea.net