Vremea. Meteorologii anunţă o încălzire la sfârşitul lunii

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 12 ianuarie - 8 februarie 2021. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea la început de februarie.

CITEȘTE ȘI ... Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri! Piteșteni reținuți!

Potrivit prognozei pentru intervalul 12 ianuarie - 8 februarie 2021, în două săptămâni din patru temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Mai precis la sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie. Vor cădea şi precipitaţii, acestea fiind în exces în sudul, sud-estul, vestul și nord-vestul țării.

CITEȘTE ȘI ... Peste 2.500 de argeșeni verificați în ultimele 24 de ore! S-au dat sute de amenzi!


Vremea 12 – 18 ianuarie 2021


Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.
Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) 13 percheziții în 4 județe pentru fals de monedă!

 

Prognoza meteo 18 - 25 ianuarie 2021

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale.
Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

CITEȘTE ȘI ... Dosar penal pentru un argeșean - Conducea fără drept, cu permis susceptibil a fi fals

 

Vremea 25 ianuarie – 1 februarie 2021


Temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării.
Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

CITEȘTE ȘI ... Bărbatul din Argeș care a intrat într-un tractor - trimis în judecată!

 

Prognoza meteo 1 – 8 februarie 2021


Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, potrivit prognozei ANM.
Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Sursa: observatornews.ro