Vremea azi, 22 octombrie. Se încălzește iar maximele ajung până la 23 de grade

Joi se încălzeşte şi o să avem soare şi atmosferă plăcută, dar după ce se risipeşte ceața matinală.

Vântul mai are unele intensificări în zona montană înaltă, iar maximele pleacă de la 12 grade în depresiuni şi ating 23 de grade prin sud şi sud-est.

Vremea în fiecare regiune
 
În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă o zi frumoasă, cu cer mai mult senin şi temperaturi în uşoară creştere. Pe la amiază se ating frecvent 20 - 21 de grade.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se face un pic mai cald decât ieri. Nu prea zărim norii; vântul rămâne domol şi temperaturile depăşesc valorile normale pentru această perioadă şi ajung pe la 20 de grade.

La fel va fi şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina: soare, vreme bună şi temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş ne-aşteaptă o zi însorită şi mai caldă decât ieri. Acum este ceață densă în zona judeţului Cluj, iar până la ora 10, avem şi un cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă.

S-a lăsat ceaţa şi în ţinuturile vestice şi tot până la ora 10 este cod galben pentru judeţele Arad şi Hunedoara. Mai târziu apare soarele şi se mai încălzeşte faţă de ziua trecută. Temperaturile urcă spre 20 de grade.

Ceața a pus stăpânire şi pe zona Transilvaniei şi au fost emise atenţionări pentru mai multe localităţi din judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu şi Mureş. După prânz însă, atmosfera devine plăcută, se înseninează şi se face mai cald decât ieri.

Acum este ceață şi în zona Olteniei, dar mai târziu soarele încălzeşte atmosfera şi o să avem o amiază frumoasă, cu temperaturle peste limitele normale.

Și în ţinuturile sudice ne aşteaptă o zi însorită şi se face mai cald decât ar fi normal în acest moment al anului. A apărut puţină ceaţă şi aici, iar până la ora 10 este cod galben pentru judeţul Teleorman.

Şi în Bucureşti se mai încălzeşte puţin. Miercuri am avut 18 grade. Joi, temperatura urcă până la 21 de grade şi o să avem vreme frumoasă, soare şi vânt domol.

La munte ne aşteaptă încă o dimineaţă rece, dar peste zi se încălzeşte şi aici. Norii apar destul de rar. Atmosfera devine plăcută şi doar vântul mai are unele intensificări în zonele de creastă.


Sursa: stirileprotv.ro