Vremea 9 noiembrie - 7 decembrie 2020. O masă de aer extrem de rece pătrunde în România

Meteorologii ANM anunță vreme rece în țara noastră. De joi, o masă extrem de rece pătrunde în România, valorile în termometre urmând să coboare sub cele normale pentru această perioadă. Astfel, maximele pe timp de zi vor fi cuprinse între 0...8 grade;, iar nopţile vor fi aproape geroase cu minime de -8...0 grade Celsius.

 


Prognoza meteo 9 – 16 noiembrie 2020


Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

 


Vremea 16 – 23 noiembrie 2020


Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice.  Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

 

 

Prognoza meteo 23 – 30 noiembrie 2020


Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, potrivit ANM. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil local deficitar în regiunile sudice.

 


Vremea 30 noiembrie – 7 decembrie 2020


Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.


Sursa: observatornews.ro