Vremea 9 februarie: Temperaturi maxime de 18 grade Celsius

Marți 9 Februarie vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în sudul, centrul și vestul țării și normală termic în nord-est. 

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 3 - 4 grade în nordul Moldovei și 17 - 18 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 9 grade în sudul litoralului. 

Cerul va avea înnorări temporare, în regiunile nord-vestice și sud-vestice va ploua pe arii extinse şi moderat cantitativ, iar în restul teritoriului, local, mai ales noaptea, vor fi ploi slabe. 

În zona montană, la altitudini mari, vor fi ninsori şi lapoviţă, se precizează pe stirimeteo.com

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei la munte, în special în Carpaţii Orientali, unde rafalele vor depăşi pe creste 80…90 km/h, precum și, local în vest și sud-est şi izolat în rest, cu viteze, în general, de 50 - 55 km/h. Izolat, dimineața, vor fi condiţii de ceaţă.

În București,  vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 15 - 16 grade şi cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi temporar noros și, trecător, spre seară și noaptea, va ploua. Vântul va fi moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei, apoi va sufla în general slab.