Vremea 23 septembrie - 21 octombrie 2019

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Astfel, în prima săptămână de prognoză, temperaturile vor fi vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale. În rest, valorile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 


Vremea 23  - 30 septembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, iar în rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul și nord-vestul țării și local în sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

 

 


Prognoza meteo 30 - 7 octombrie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile nordice și la munte.

 

 

Vremea 7 - 14 octombrie 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

 

 


Prognoza meteo 14 - 21 octombrie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Potrivit ANM, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Sursa: observator.tv