Vremea 21 noiembrie - 16 decembrie 2019

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pe o lună, intervalul 21 noiembrie - 16 decembrie 2019. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Ziua Naţională.

Astfel, potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare, de joi, se mai încălzeşte, în sud temepraturile urmând să ajungă la 15...16 grade Celsius. De Ziua Naţională, specialiştii prognozează o răcire. Pe 1 şi 2 decembrie, se va răci în nord, centru şi est, apoi în toată ţara. Temperaturile cresc apoi, din nou, începând din 5...6 decembrie.

 

 


Vremea 21 - 25 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

 

 

Prognoza meteo 25 noiembrie - 2 decembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile Cantitățile de precipitații, estimate pentru această săptămână, vor fi în general deficitare, pe întreg teritoriul României.

 

 

Vremea 2 - 9 decembrie 2019

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile sudice.

 

 


Prognoza meteo 2 - 16 decembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Potrivit ANM, Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare.

 

Sursa: observator.tv