Vremea, 19 octombrie. Prognoza meteo pentru sâmbătă

Vremea pe 19 octombrie 2019 va fi foarte caldă în cele mai multe regiuni ale României.

Sâmbătă se anunţă o vreme mai degrabă de vară în multe regiuni ale României. În cursul zilei, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade. După-amiaza va fi foarte cald, peste valorile acestei perioade, în special în regiunile extracarpatice. Noaptea, minimele se vor situa între 5 - 15 grade, excepţie făcând depresiunile din estul Transilvaniei, unde va fi mai rece.

Vântul va sufla slab, până la moderat în această zi de 19 octombrie. Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, în timp ce dimineaţa poate fi semnalată ceaţă în mai multe zone. Probabilitate mai mare de apariţie a ceţii va fi în cursul nopţii, local, în zonele de câmpie din est şi sud-est şi izolat în centrul şi nord-vestul României. Presiunea atmosferică e în uşoară creştere comparativ cu zilele trecute.

CITEȘTE ȘI ... Dispare Prima Casă. Ce se va întâmpla ...

 

La munte: vreme caldă, peste normalul perioadei. Cer senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat.


Cum va fi duminică în România
Pentru duminică, vremea pare a fi trasă la indigou cu ziua precedentă. Temperaturile maxime la nivelul ţării vor fi între 17 - 28 de grade, iar noaptea între 5 - 16 grade. 

Meteo pentru luni
Săptămâna viitoare va debuta în acelaşi ton al unei zile de vară. Luni, ANM estimează maxime între 18 - 28 de grade şi minime de 6 - 17 grade Celsius.


Sursa: observator.tv