Vremea 12 aprilie 2021. Va fi frumos și cald afară!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 12 aprilie. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi afară, începutul săptămânii aducând temperaturi maxime de 22 de grade Celsius.

Vremea astăzi va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în vestul și în nord-vestul teritoriului, unde spre sfârșitul intervalului, izolat și trecător, vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade, unde vor mai fi condiții de brumă, spre sfârșitul intervalului. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

În capitală vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 3-6 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

La munte vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil în masivele vestice și mai mult senin în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în Carpații Occidentali și Meridionali.