Vreme schimbătoare și temperaturi în creștere în toată țara

Pentru ziua de duminică, 28 martie 2021, meteorologii vin cu vești bune, cel puțin din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi în creștere la nivelul întregii țări, însă vor mai apărea precipitații sub formă de ploaie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că ziua de duminică va aduce temperaturi mai mari în majoritatea regiunilor țării, dar că nu vor dispărea precipitațiile, în special cele sub formă de ploaie.

Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 18 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării, în timp ce în Bucovina, în timpul zilei, temperatura maximă nu va trece de 6 grade. 

Meteorologii anunță că va ploua slab în centrul țării, dar și în zona de nord, însă precipitații mai pot să apară și în sud, însă izolat.

Vremea va fi schimbătoare duminică, dar caldă în partea sudică a țării.

În Capitală, ziua de duminică aduce vreme bună și mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Dacă ziua va începe cu soare și cer senin, după prânz pot să mai apară precipitații de scurtă durată. Temperatura maximă va atinge 18 grade în timpul zilei, în timp ce după lăsarea serii se va face ceva mai frig, minima coborând până la 5 grade.