Vreme geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării


Luni 18 Ianuarie 2021, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. 

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -10 și -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jur de -20 de grade. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în jumătatea nordică a țării, unde pe suprafețe mici trecător va ninge slab, iar noaptea în sud-vest. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar ziua și în sud-vest și nord-est. 

Local se va semnala ghețuș, iar dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

În Bucuresti, vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -12…-10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre valori în jurul a -14 grade. Local se va semnala ghețuș.

Sursa: stirimeteo.com