Vreme caldă pentru această dată în unele zone din țară

Vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, sudul și centrul țării. 

În regiunile extracarpatice vor fi nori joși şi, pe alocuri, ceață, iar local vor fi ploi slabe sau burniță. 

La munte, îndeosebi în Carpaţii Meridionali și în Munţii Banatului, vor fi înnorări accentuate și ploi în general moderate cantitativ, iar la altitudini de peste 1700 m, lapoviţă și ninsoare. 

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe și – dimineața și noaptea – ceaţă, vor fi pe arii restrânse, în Transilvania. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali, precum şi în sudul Banatului, cu rafale ce vor depăşi 60…80 km/h, iar temporar, cu viteze mai mici şi în celelalte regiuni. 

Vor fi temperaturi maxime de la 5 - 6 grade în zonele cu ceaţă persistentă, mai ales din nord-est, până la 15 grade în vest. 

Temperaturile minime, în continuare cu mult peste normele perioadei, se vor situa între 0 grade în depresiuni și 10 grade în sudul Banatului, conform stirimeteo.com.

În Capitală cerul va fi mai mult noros în cursul acestei zile de sâmbătă, în cea de-a doua parte a zilei se vor semnala averse slabe, sub formă de ploaie. Maximele termice vor fi de 12 grade, iar minimele din timpul nopți vor ajunge până la 6 grade Celsius.