Vreme caldă de toamnă și azi în unele zone din țară! Ploile se vor semnala izolat

Vremea va deveni caldă în vest și în extremitatea de sud-vest a teritoriului, dar se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic în rest, chiar ușor mai rece în nord-est. 

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, îndeosebi în cursul zilei, va ploua în Transilvania, Muntenia, local în Moldova, Oltenia și Maramureș precum și în zonele montane și cu totul izolat în rest. 

Cantitățile de precipitații mai pot depăși pe suprafețe mici 10 - 15 l/mp, potrivit stirimeteo.com.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar mai ales în partea a doua a intervalului și pe litoral. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade. Mai ales noaptea, în zonele joase, local va fi ceață.

În Bucuresti vremea va fi în general închisă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 7- 8 grade. Vor fi condiții de ceață.

La munte vreme va fi în general frumoasă, dar izolat se vor semnala averse sub formă de ploaie. La altiudini mari, vântul va sufla cu putere.

Pe litoral, meteorologii anunță cer mai mult noros. Maximele anunțate la Constanța sunt de 13 – 14 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor ajunge până la 7-8 grade.