Vrei să te relaxezi pe terasa casei și în zilele friguroase? Achiziționează un tun de căldură

Atunci când temperatura de afară este scăzută, relaxarea pe terasa casei dispare dacă nu avem un echipament care să ne ajute să încălzim spațiul.

Pe lascule.ro găsiți acum tunul de căldură pe motorină ZOBO ZB-K70 la reducere, la prețul de doar 910 lei, față de 1189.99 lei (prețul vechi). Utilizarea tunului de caldura pe motorina ZOBO ZB-K70 cu ardere directă este recomandată, în general, în spațiile exterioare. 

CITEȘTE ȘI ... Cauți generator cu sudură? Vezi oferta pe lascule.ro

 

Are pornire electrică și un ventilator cu turație mare pentru circulația căldurii. Așadar, și în zilele friguroase de toamnă și iarnă puteți savura ceaiul, cafeaua sau micul-dejun pe terasa casei, fără ca temperaturile scăzute să vă schimbe tabieturile.

Pentru comenzi si specificatii tehnice click AICI.


 

Pe lascule.ro găseşti o gamă largă de produse, precum : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai. Dacă vrei să le vezi pe viu şi să primeşti şi referinţe sau sfaturi utile, poţi vizita show-roomul din Mărăcineni, str. Calea Câmpulung, nr. 647. Tel. 0740.003.344