Vrei să-ți contruiești o firmă! TBM Grup este partenerul ideal!

Vă doriți să va extindeți pe piața eonomică, aveți toate actele la punct, dar vă lipsește clădirea în sine!
Nu este cazul să vă panicați! Grupul TBM, lider pe piața din județul nostru vine cu cele mai bune oferte și soluții pentru probleme dumneavoastră.
TBM Grup oferă partenerilor interesați în construirea de hale metalice, servicii de proiectare, execuție de structură și montaj, respectând condițiile de calitate și cerințele solicitate de beneficiari.
TBM Grup - partener serios!
Grupului îi este recunoscută munca, calitatea și eficiența prin Sistemului de Management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, renumele societății fiind menționat pe piaţa construcţiilor de hale metalice.

Din ce sunt alcătuite aceste hale metalice?
• Cadru metalic (structura realizata din profile Euro, cadre de fronton, cadre curente, contravantuiri, organe de asamblare);
• Pardoseli elicopterizate cu quartz;
• Sistem de acoperis si pereti de inchidere (panouri sandwich de diferite grosimi, vopsite electrostatic);
• Elemente de tinichigerie (bordura de coama, de fronton, de colt, sorturi de streasina);
• Sisteme de scurgere a apelor pluviale (jgheaburi, burlane, accesorii).

TBM Grup realizează structuri metalice și montarea acestora în șantier, deținând toate utilajele aferente lucrărilor.
Portofoliul organizației este bogat în cereri, nu numai din județul nostru, cât și din afara granițelor Argeșului.
Cea mai nou proiect al grupului TBM în executarea de hale metalice a fost magazinul Carrefour Market - Militari Residence, proiect finalizat în doar trei luni.

Pentru a solicita o ofertă, vă rugam sa accesați acest link.

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.

Accesati TBM Grup