Vrei să devii pompier? MAI scoate la concurs 300 de locuri!

Tinerii, care doresc o carieră militară și vor să devină pompieri salvatori, pot accesa cele 300 de locuri scoase la concurs de Ministerul Afacerilor Interne.

275 de posturi de subofițeri de pompieri şi protecţie civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Școala oferă cele mai înalte standarde, condiții optime pentru servirea mesei, odihnă și studiu.
Cererile se depun până la data de 5 decembrie la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din localitățile de domiciliu.

CITEȘTE ȘI ... VREI SĂ DEVII POLIȚIST sau JANDARM? Nu RATA OCAZIA! MAI scoate la concurs 2.800 de posturi

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13 – 21 ianuarie 2018,
perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicala, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.

Informații suplimentare privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă - www.igsu.ro, site-urile inspectoratelor pentru situații de urgență, respectiv pagina Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești - www.scoaladepompieri. ro