Vrei o nouă pereche de încălțăminte? Vino aici... prețuri bune și calitate!

A sosit decembrie și vrei să-ți adaugi ceva nou în garderobă? Nu sta pe gâduri! Magazinele Ted Shoes din Argeș, Slatia și Craiova vă așteaptă cu prețuri de neratat și produse de calitate superioară.

Programul magazinelor și informații utile despre produse le puteți găsi online la http://www.tedshoes.ro

7 magazine...Toate unul și unul!

Tedshoes este unul dintre cei mai importanti "jucatori" de pe piata articolelor de incaltaminte din piele. Cu peste 30 de ani de experienta, Tedsohes a deschis 7 magazine, dintre care 2 in Pitesti, cate unul in Mioveni, Campulung si Curtea de Arges plus alte doua in Slatina si Craiova. Rand pe rand va vom prezenta fiecare magazin, astfel ca dumneavostra, clientii nostrii, sa stiti unde gasiti cele mai bune produse din piele.
Primul magazin din lista noastra este poate si cel mai cunoscut din Pitesti, avand in vedere ca este si primul deschis.
Acesta este situat langa fostul Cinematograf Bucuresti, la km 0 al orasului. Aici, Simona si Emanuela, doua vanzatoare care isi cunosc meseria, te intampina cu zambetul pe buze si te saluta cu discretie. Simona este de altfel si cea mai veche, fiind alturi de Tedshoes de la deschidera magazinului. Cele doua te vor ajuta sa iti gasesti, in multitudinea de modele, perchea care ti se potriveste, fie ca e vorba de ghete, pantofi sau mocasini.
Magazinele TEDSHOES ofera consumatorilor o gama diversificata de incaltaminte din piele naturala, fabricata in Romania, la cel mai bun raport calitate-pret, asta datorita faptului ca toata cantitatea de marfa se vinde prin reteaua proprie, evitandu-se adaosul suplimentar. 
Calea Bucuresti Nr.2, Pitesti;

Program vara: Luni-Vineri : 09.00 – 20.00; Sambata: 09.00 – 16.00
Program iarna: Luni-Vineri : 08.30 – 19.30; Sambata: 09.00 – 16.00
Telefon: 0348/730171