Votezi şi câştigi un sejur în Grecia, Turcia sau România!

În mai puţin de o săptămână au loc alegerile europarlamentare, formaţiunile politice fiind pe ultima sută de metri cu campania. Dincolo de bătălia electorală, această campanie a fost caracterizată de o mobilizare fără precedent pentru ca românii să iasă la vot. Îndemnul ca fiecare român să-şi exprime opţiunea vine atât din partea unora dintre competitorii politici, cât şi din partea societăţii civile, care cu prilejul acestui scrutin s-a implicat mai mult ca niciodată.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! S-a visat șofer și a ajuns cu roțile în sus!

 

O iniţiativă inedită menită să convingă cât mai mulţi alegători să voteze duminica aceasta aparţine uneia dintre cele mai mari agenţii de turism din ţară, Paralela 45, care a lansat un concurs cu premii pentru cei care vor merge la vot. Astfel, cei care aleg să-şi exprime votul duminică, 26 mai, pot câştiga o vacanţă în străinătate sau în România, pentru a intra în competiţie fiind nevoie să urmeze trei paşi: să se înscrie pe site-ul agenţiei de turism, completând numele, adresa de mail şi numărul de telefon, să meargă la vot, iar luni, 27 mai, să afle dacă au câştigat unul dintre cele 9 sejururi puse la bătaie. 


Paralela 45 trimite 9 fericiţi câştigători în vacanţe în Grecia, Turcia sau România, toate sejururile oferite drept premiu fiind pentru câte două persoane: o vacanţă de 7 nopţi în insula Creta cu avionul,  un circuit în Grecia, două sejururi de 7 nopţi în Antalya, două vacanţe de 5 nopţi la Hotel Phoenicia Holiday Resort din Mamaia, trei vacanţe de 2 nopţi pentru 2 persoane la Hotel Central în Mamaia. Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii vor trebui să demonstreze cu stampila aplicată pe buletin că au votat. 
 

Sursa: saptamanalul ancheta