Doina Bascovului e în finală! Record de voturi!

UPDATE 

Veste bună de la artiștii argeșeni! Doina Bascovului merge în finala Duelului Ansamblurilor, reușind să învingă artiștii din județul Tulcea. De asemenea, încă un record a fost înregistrat, argeșenii obținând 70% din voturile telespectatorilor.

Echipa Sursa Ta transmite felicitări artiștilor!

SMS la nr. 1266 cu textul ARGES (cu S, nu cu Ş)! Marţi, 20 februarie, între orele 15.30-16.45.

Performanţă de excepţie a artiştilor bascoveni, care s-au calificat în semifinala Duelului Ansamblurilor de la Pro TV, competiţie organizată în cadrul emisiunii „La Măruţă”. Astăzi, 20 februarie, Doina Bascovului intră la duel, miza fiind dată uriaşă: calificarea în finală şi clasarea pe podiumul competiţiei. Pentru un loc în primele trei ansambluri din România, copiii bascoveni se vor confrunta cu un ansamblu de profesionişti în ale dansului, „Baladele Deltei” din judeţul Tulcea. Un motiv în plus să-i susţinem!

VOTEAZĂ! Iată cum!
Pentru a trimite ansamblul argeşean în finala competiţiei, astăzi, între orele 15.30-16.45, trimiteţi un mesaj cu textul ARGES la numărul de telefon 1266. Atenţie mare, însă: scrieţi numele judeţului cu litera S, nu cu Ş, deoarece sistemul telefonic informatizat nu recunoaşte diacriticele. Preţul unui mesaj este de doar 24 de cenţi şi pentru a vă susţine favoriţii puteţi trimite de pe orice telefon oricâte mesaje doriţi. Mai multe mesaje înseamnă mai multe voturi pentru favoriţii noştri. 
O altă modalitate de a susţine artiştii bascoveni este votul online, pe platforma lamaruta.protv.ro/voteaza, însă aici nu puteţi vota decât o singură dată, prin logare cu contul de facebook. 

BASCOVUL VĂ MULŢUMEŞTE!
Faptul că ansamblul bascovean a ajuns în această fază a competiţiei reprezintă rezultatul eforturilor şi talentului celor care alcătuiesc echipa „Doina Bascovului”, dar şi al susţinerii pe care argeşenii au manifestat-o faţă de artiştii lor. Membrii ansamblului din cadrul Casei de Cultură „Adriana Trandafir” le mulţumesc din suflet argeşenilor, pentru că le-aţi fost şi le sunteţi alături şi vă invită să îi susţineţi în confruntările cele mai importante din cadrul competiţiei naţionale a ansamblurilor, în bătălia pentru marele trofeu.