Vizita femeilor ALDE, la Bruxelles

Recent, femeile din ALDE-OFLDE au vizitat Parlamentul European. La Bruxelles, femeile din ALDE au putut înţelege şi consolida cunoştiinţele despre Uniunea Europeană, în concordanţă cu realitatea de azi.


Alina Nicolescu, președintele interimar al Organizației de Femei a ALDE Argeș și Eny Pavel, președintele OFLDE Pitești, sunt cele două argeșence care au onorat invitația parlamentarului european. S-au folosit de acest prilej pentru a-și consolida cunoștințele cu privire la instituțiile Uniunii Europene, dar și pentru a înțelege fenomenele și tendințele actuale. 
,,Noi, femeile din ALDE, ne bucurăm că în Parlamentul European suntem reprezentate de două doamne: Norica Nicolai și Renate Weber, pe care le regăsim și pe listă, pe locuri eligibile, la alegerile din 26 mai. Asta reprezintă o recunoaștere a faptului că s-au onorat exemplar de mandatul pe care l-au avut. Rolul femeii în politică și puterea ei de a schimba cursul unor evenimente  ne confirmă faptul că femeia reprezintă o forță. Mulțumesc doamnei Weber pentru oportunitatea de a înțelege mai bine mecanismele europene și impactul lor asupra vieții noastre de zi cu zi!" a declarat Alina Nicolescu, președintele interimar al OFLDE Argeș.