VIVO! aduce marea mai aproape de tine! 

VIVO! aduce marea mai aproape de tine! 

Marinarii militari acostează la VIVO! Piteşti şi te invită într-o călătorie fascinantă la bordul navei militare, unde vei învăţa cum să foloseşti echipamentul special din dotare. 


O întreagă desfăşurare de forţe a marinarilor militari va avea loc la VIVO! Piteşti luni, 17 februarie, între orele 18.30 – 20.00, în cadrul unui eveniment organizat de Forţele Navale Române.  


Astfel, marinarii militari vor acosta la VIVO! pentru a-i invita pe piteşteni într-o fascinantă călătorie la bordul unei nave marine militare. Pe puntea VIVO! te vei întâlni cu scafandrii militari şi vei putea proba echipamentul de scufundare, în timp ce marinarii de pe fregate, corvete, nave purtătoare de rachete și dragoare maritime îţi vor arăta cum să îmbrăci o vestă de salvare. 


Incursiunea în viaţa de matelot va continua cu o scurtă lecţie de folosire a busolei magnetice, oferită de infanteriştii marini, iar cei mai temerari vizitatori vor învăţa cum să lege noduri marinăreşti de la marinarii navelor militare fluviale.  
Studenții și elevii de la Marină îi vor provoca pe piteşteni să facă un selfie, în care să aibă loc şi puțin din marea pe care o vei vedea în picturile cu tematică marină pe care aceştia le vor aduce la VIVO! Piteşti. 
Curajoşii navigatori nu au dorit să dezvăluie toate surprizele pe care le-au pregătit, în acest scop piteștenii fiind invitați la bordul navei VIVO! luni, 17 februarie, între orele 18.30 – 20.00.  
 
Oferte speciale pentru luna iubirii te aşteaptă la VIVO!  

În februarie, VIVO! se transformă în Cupidonul Îndrăgostiţilor! Surprizele plăcute şi momentele pline de romantism trebuie completate întotdeauna cu daruri atent alese. Lasă misiunea aceasta în seama celor de la VIVO! şi porneşte în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea ta. 

VIVO! ți-a pregătit oferte speciale pentru luna iubirii. O rochie nouă pentru o cină romantică, o bijuterie care simbolizează tot ceea ce simți pentru persoana dragă sau un parfum care să îți fie semnătură. Te aşteptăm în magazine să te bucuri de promoţiile brandurilor tale preferate, la preţuri reduse între 30 şi 70%. La VIVO! vei găsi tot ce ai nevoie pentru a transforma sărbătoarea iubirii într-una memorabilă! 


Mai multe detalii despre promoţiile desfăşurate în magazine poţi afla de pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti şi de pe site-ul www.vivo-pitesti.com.