VIVA.RO prezintă prima imagine cu Elena Udrea însărcinată!

O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată, trăindu-și viața departe de țară, în Costa Rica. Revista VIVA! a reușit performanța de a obține cele mai vânate fotografii ale momentului, fotografii care dezleagă, în sfârșit, puternicul mister creionat în jurul întrebării: este sau nu Elena Udrea însărcinată?

Elena Udrea, însărcinată acum în luna a șaptea și viitoare mamă, la 44 de ani, a acceptat să le ofere cititorilor VIVA! imagini exclusive care risipesc misterul gravidității sale, dar și informații în premieră despre povestea de dragoste ce i-a schimbat radical toate percepțiile.

CITEȘTE ȘI ... Admitere școala de poliţie 2019 - 2.800 de locuri libere la Poliţie, Frontieră şi Jandarmerie

Elena Udrea, o femeie cu o traiectorie politică uimitoare, care a avut curajul să candideze la funcția spremă în stat, și transformată acum în fugară, lasă deoparte tot ceea ce a definit-o până în prezent și vorbește, în exclusivitate pentru VIVA!, despre toate trăirile și emoțiile unei femei însărcinate, aflată în ultimul trimestru de sarcină. Dar asta nu e tot! Elena Udrea și-a deschis sufletul și a povestit în detaliu despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Adrian Alexandrov, bărbatul care a convins-o să devină mamă și alături de care și-a făcut planuri mari! Cum a reușit să o cucerească, cum este, pentru ei, relația la distanță, ce părere are fiecare despre diferența de vârstă de pe urma căreia au fost taxați public, dar și ce planuri și-au făcut pentru nuntă și pentru botez, aflați totul din noul număr al revistei VIVA!, ce va apărea mâine, pe piață.

CITEȘTE ȘI .... Teribilist beat a intrat cu bolidul în construcție

Am avut emoții, am și acum teama că pot fi judecată, dar dreptul unei femei de a-și povesti apropierea momentului magic al nașterii este sacru de când lumea.
În tot acest context, prima imagine cu Elena Udrea însărcinată, așteptând emoționată venirea pe lume a fiicei ei, Eva Maria, nu lasă loc de nicio speculație. Iar povestea ei, spusă în exclusivitate pentru revista VIVA!, e povestea tuturor femeilor din lume. Frica, bucuria, zilele lungi, nopțile albe, speranțele, primele bătăi ale celeilalte inimi. Și întrebarea Elenei Udrea, întrebarea eternă despre misterul extraordinar al vieții.  „Cine este ființa care vine în viața mea? De ce m-a ALES pe mine?“


Articol preluat din viva.ro