„Visuri la cheie” a renovat casa în care locuiesc copiii criminalului din Călineşti

Anul trecut, în toamnă, comuna Călineşti a fost cutremurată de o crimă oribilă. Andreea Ţurlea a fost găsită într-o baltă de sânge, în bucătăria locuinţei sale din respectiva localitate, de către mama sa. 


Tânăra, de numai 30 de ani, fusese ucisă cu bestialitate cu 9 împunsături de cuţit în abdomen şi cu gâtul tăiat, ulterior dovedindu-se că asasinul era chiar soţul său, Alin Ţurlea, care de altfel în cele din a şi fost condamnat pentru odioasa crimă, la 25 de ani şi două luni de închisoare. În urma acestei îngrozitoare fapte au rămas orfani de mamă 2 copii minori, care au rămas în grija bunicilor. Micuţii şi-au dorit foarte mult să trăiască în casa părintească, însă aceasta arată dezolant, iar o eventuală anchetă socială i-ar fi putut despărţi de bunici din cauza condiţiilor în care locuiau, cu atât mai mult, cu cât acoperişul casei era fisurat şi prin acele găuri se vedea cerul. 

În ajutorul lor a sărit preotul satului, cel care a prezentat celor de la Pro TV cazul micuţilor Mihai şi Alexandra, iar de curând copilaşii au avut parte de o mare surpriză, pentru că echipa „Visuri la cheie” le-a călcat pragul. Protagoniştii acestei emisiuni i-au ajutat să trăiască decent, având parte de condiţii normale şi confort, „Visuri la cheie” renovându-le locuinţa. Astfel, echipa coordonată de Dragoş Bucur a poposit vreme de două săptămâni în comuna Călineşti la casa familiei greu încercate, chiar în perioada în care tatăl criminal îşi primea sentinţa.

 

 


Sursa: Săptămânalul Ancheta