Virgil Baciu predă ștafeta fiicei sale: „Nu este fata lui tata, este un manager de excepție!”

După două mandate de primar, Virgil Baciu candidează la Consiliul Județean din partea PMP. Dar asta deja o știți. Pentru viitorul mandat de primar la Corbi, însă, o susține pe nimeni alta decât... fiica sa, Anca-Alina Baciu. O face, pentru că este chiar un tânăr antreprenor de succes, spune edilul, și are încredere că va continua toate proiectele de succes pe care le-a implementat în localitate în ultimii opt ani. 

 

 „Va avea tot sprijinul meu pentru a continua dezvoltarea și implementarea de noi proiecte"

„În cele doua mandate, comuna Corbi a cunoscut cea mai puternică dezvoltare de la Revoluție încoace, aflându-se pe primele locuri în județul Argeș la investiții în infrastructură, dar și în educație și în capitalul uman. Toate acestea s-au realizat în colaborare cu aparatul Primăriei și Consiliul Local Corbi. Am colaborat foarte bine cu aproape toți consilierii locali, dar în special cu cei patru consilieri locali PNL. Am anunțat că nu voi mai candida la funcția de primar și pentru această decizie am mai multe motive, dar două dintre ele sunt esențiale: de mulți ani susțin un principiu prin care numărul de mandate succesive ale aleșilor să fie limitate la două și am hotărât să dau eu primul exemplu; am hotărât să acced pe scara ierarhică administrativă la funcția de președinte al CJ Argeș, unde voi candida din partea PMP.” - a declarat Virgil Baciu. 

 


De ce fiica sa la Primăria Corbi? Iată care sunt argumentele edilului: 


„Nu o susțin, pentru că e fata lui tata, ci pentru o mulțime de argumente. Mă voi rezuma să enumăr doar două. În primul rând, are calitatea, pregătirea și chiar experiența necesară. În ultimii trei ani a fost manager general la SC Valcon Roofs SRL, crescând permanent activitatea firmei. În 2019, a ajuns la o cifra de afaceri de peste 150 miliarde lei vechi și un profit de 22 de miliarde lei vechi, ceea ce, spun specialiștii, reprezintă o performanță managerială. În al doilea rând, va avea tot sprijinul meu pentru a continua dezvoltarea și implementarea de noi proiecte. De ce candidează tot din partea PMP? Pentru că sunt membru PMP și fac o echipă  foarte bună cu candidații desemnați.” - a mai declarat primarul Virgil Baciu. 

 

 

Candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean îşi prezintă PRIORITĂŢILE PENTRU ARGEŞ ÎN 2020-2024


 Virgil Baciu. Partidul Mişcarea Populară

53 ani
Studii: licențiat în Managementul Afacerilor şi masterand 
Profesia: economist 
Funcţia actuală: primar – Corbi.

# Alocarea a minimum 40% din buget pentru secțiunea de dezvoltare.
# Parteneriat cu unităţile administrativ-teritoriale pentru implementarea următorului proiect:
„Acordarea de sprijin material pentru creșterea natalității, prevenirea abandonului școlar și creșterea performanţelor școlare la clasele l-lV“.
• 1000 lei/naștere. 
• 100 lei/luna școlară/elev.
• 300-1000 lei pentru rezultate excepționale.
Aceste sume vor fi susținute 50% de către CJ Argeş 
# Alocarea sumei de peste 150 milioane lei în următorii 4 ani pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea cu echipamente a Spitalului Județean Argeş”.
# Modernizarea a 500 km de drumuri județene. 
# Dezvoltarea parteneriatelor public-private, parteneriatelor între CJ și primăriile din județ pentru susținerea cheltuielilor și digitalizarea serviciilor.