Virgil Baciu: „Dați-mi o șansă și vă voi arăta încă o dată ce poate face un bun administrator!”

„Astăzi este vorba despre Argeș, despre viitorul acestui județ, despre oamenii acestui județ. Mi-am depus candidatura nu pentru mine, ci pentru interesele argeșenilor, pentru bucata aceasta de țară în care m-am născut și pe care mi-o doresc altfel. Altfel decât s-au priceput alții să ne-o facă, să ne-o crească, să ne-o dezvolte” - declară Virgil Baciu, candidat al PMP la președinția Consiliului Județean Argeș.

Acesta susține că este singurul care are un program de dezvoltare a județului, bazat pe cifre și proiecte concrete. 

 

 

  „Povești de adormit copiii ne-au lăsat cei de până acum”


„Pentru mine începe o nouă poveste. Povestea pe care am lăsat-o la Corbi este una  frumoasă, una care vorbește despre ceea ce sunt capabil să fac. Vreau să încep și la Consiliul Județean o poveste la fel de furmoasă, în urma căreia să rămână un județ frumos, dezvoltat, educat, un județ cu un sistem de sănătate bine pus la punct, un județ cu o infrastructură bună, un județ atractiv pentru investitori, un județ care să se ridice la înălțimea potențialului pe care îl are, un județ cu care să ne mândrim. Povești de adormit copiii ne-au lăsat cei de până acum. Eu deja am demonstrat că, atunci când vrei și poți, vrei și poți oriunde ai administra ceva, fie că vorbim de o afacere, de o primărie, de un județ.", mai declară Virgil Baciu, primarul care a lăsat, după două mandate, o localitate despre care se vorbește la nivel național atunci când se fac referiri la exemplele de bune practici. 

 

 

 „Priviți oamenii și faptele lor! Faptele de până la depunerea candidaturii reprezintă singurul barometru după care îl puteți evalua pe fiecare dintre noi”


Dintre toți candidații, în urma acestei campanii, cele mai clare idei și propuneri pentru dezvoltarea județului au venit de la candidatul PMP. Știm că este candidatul care vrea să dirijeze 40% din buget către dezvoltare. Știm că este candidatul care vrea să asfalteze 500 de km de drumuri județene în viitorii patru ani. Știm care sunt proiectele sale pentru sistemul de educație.


„Nu înțeleg cum poți spera la dezvoltare, când aloci aproape 90% din buget pentru funcționarea Consiliului Județean. Cum am putea avea vreodată, în acest ritm, drumuri județene bune, sistem de apă și canalizare pus la punct, turism, educație? De la un an la altul ne-am târât cu bucățele de buget, și acelea prost prioritizate. Nu înțeleg cum poți să stai pe un excedent bugetar imens, cum poți să ții banii în trezorerie de pe un an pe altul, când nevoile județului sunt atâtea! Oameni care astăzi candidează la Consiliul Județean fac parte din actuala echipă de conducere a instituției. Ce au făcut până acum vor face și de aici înainte, fără doar și poate. Dacă nu ai performat până acum, nu văd de ce, brusc, ar performa de aici înainte” - susține Virgil Baciu. 


Acesta are un mesaj și pentru aparatul administrativ al CJ Argeș:

„Cel mai bine plătiți bugetari din județ trebuie să fie și cei mai eficienți. Cei care muncesc și își câștigă banii cinstit o vor face și în continuare. Altfel, trebuie să lase locul celor care pot. Nu se mai poate continua ca până acum, când zece angajați trag pentru alți 100! Ori tragem toți la această căruță și tragem și județul după noi, ori ne despărțim! Eu zic că un bun manager poate să imprime acel stil de muncă, acel ritm care să angreneze întreaga echipă.”


Candidatul PMP are un mesaj și pentru argeșeni, în săptămâna de dinaintea votului:


„Priviți oamenii și faptele lor! Faptele de până la depunerea candidaturii reprezintă singurul barometru după care îl puteți evalua pe fiecare dintre noi. Votați un om care vă reprezintă! Votați un om care a demonstrat ce poate! Dați-mi o șansă și vă voi arăta încă o dată ce poate face un bun administrator! Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!”