Virgil Baciu condiseră că doar o coaliţie a dreptei poate detrona PSD

Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, şi-a exprimat intenţia de a candida la Consiliul Judeţean Argeş, din partea Partidului Mişcarea Populară. Venit din mediul de business, cu două mandate la Primăria Corbi, recunoscut pentru transformările în bine pe care localitatea le-a cunoscut sub coordonarea sa, acesta vrea să facă pasul către administraţia judeţeană.

„Este imposibil să detronăm PSD, care conduce judeţul de 30 ani, dacă mergem separat. Deocamdată, știm ca o să candideze domnul Mînzînă și atât. Nu știm cine vine din partea USR și PNL. Știind că voi candida, am făcut un sondaj online, care s-a desfăşurat pe parcursul a 15 zile şi am avut 6000 de respondenți. În urma sondajului, eu am obţinut 59%, iar Ion Mînzînă 41%. Susțin ideea că trebuie să purtăm discuții pentru desemnarea unui candiat pe partea dreaptă. Încerc să mă cenzurez cu criticile la adresa celorlalți, pentru că eu vreau un dialog cu acești oameni. Invit celelalte partide să analizeze dacă nu cumva sunt o variantă câștigătoare, să mergem împreună. Nu știu cu cine poate veni USR și PNL cu notorietate mai mare decât mine. Am un feedback foarte bun!”


Ideea de a se face o coaliţie a dreptei vine din partea candidatului PMP, Virgil Baciu, pentru că o consideră ca fiind sigură soluţie pentru ca voturile să nu se fărâmiţeze. „Voturile pentru dreapta vor fi mai multe decât pentru stânga, pentru PSD, însă, dacă avem candidaţi de la PNL, USR şi PMP, voturile se vor împărţi, şi fără o alianţă de forţe nu vom reuşi să detronăm PSD.