Viorica Dăncilă vine la Simfonia Lalelelor!

În cadrul conferinței de presă care a avut loc la Primăria Pitești, edilul Cornel Ionică a anunțat că în acest an, la Simfonia Lalelelor, vor fi prezente nume sonore din lumea politică. De asemenea, la eveniment va participa și premierul României, Viorica Dăncilă, ministrul Carmen Dan și Grațiela Gavrilescu.

Totodată, vor fi prezenți amsadadorii Olandei, Japoniei, Argentinei, Mexicului, Vietnamului, Israelului, Croaței, Armeniei și Palestinei.

Ediția a 41-a a Expoziției internaționale dendro-floricole „Simfonia Lalelelor” de la Pitești, organizată de către Primăria Municipiului Pitești, va avea loc în perioada 20-22 aprilie 2018.
Primăria a decis ca bugetul total prevăzut pentru ediția din acest an să fie de 500.000 de lei, bani care vor proveni din sponsorizări şi de la bugetul local. În afara de expoziţia dendro-floricolă, organizatorii au organizat tradiţionalul târg, evenimente sportive, concerte pentru toate gusturile şi nelipsitul foc de artificii.
Anul acesta, cea care va susţine recitalul de închidere a „Simfoniei”, duminică, 22 aprilie, va fi Andra. În deschiderea spectacolului acesteia va cânta Irina Rimes.


Vezi aici programul evenimentului.