5 ani de închisoare după ce a violat o minoră cu retard!

UPDATE:

Monstrul de la Aninoasa, care a abuzat o copilă cu probleme de sănătate, a fost trimis după gratii. 5 ani de închisoare a primit Nicolae Munteanu, un bărbat de 52 de ani, din Aninoasa.

 

Citește aici povestea:

Magistraţii Tribunalului Argeş au decretat ca nefondată acţiunea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel care au contestat o decizie judecătorească de lăsare în libertate a unui bărbat acuzat de violarea unei adolescente de 14 ani.
Fata are probleme de sănătate mintală, și suferă de o boală contagioasă incurabilă, transmisă de la mama sa la naștere.
Este vorba despre Nicolae Munteanu, un bărbat de 52 de ani, care era băut când i s-a pus pata pe copilă, pe care a dus-o într-o grădină, unde și-a bătut joc de ea.
Faptele de care îl acuză procurorii s-au petrecut la sfârşitul lunii iulie 2016.
Fetița locuiește doar cu mătușa sa, în regim de plasament, având o situație personală dificilă după ce tatăl ei a murit, iar mama a părăsit-o încă de mică, femeia fiind în prezent foarte bolnavă, ”la pat” cum spun sătenii din cauză unei boli contagioase incurabile pe care i-a transmis-o la naștere și fiicei sale.

CITEȘTE ȘI ... Violatorul din Stolnici - caz finalizat la Poliţia Argeş!

 

Nicolae Munteanu, care a a mai fost în atenţia procurorilor pentru furt şi înşelăciune, fapte pentru care a făcut puşcărie, a recunoscut încă de la începutul anchetei că a întreţinut raporturi sexuale cu minora, dar a susţinut tot timpul că totul s-a petrecut cu acordul copilei şi că, mai mult, fata ar fi fost cea care l-a provocat.
Bărbatul a mărturisit cu nonşalanţă celor din sat isprava sa care frizează grotescul: „Ştii cum era? Pârîia!“, a povestit Nicolae Munteanu.

Bărbatul de 52 de fost reţinut iniţial pentru 24 de ore. Judecătoria Câmpulung a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă. Decizia a fost contestată de anchetatori. A fost fixat un prim termen, pe 27 iulie, la Tribunalul Argeş, însă Nicolae Munteanu nu s-a prezentat în faţa magistraţilor. A urmat o amânare, iar pe 9 august judecătorii instanţei argeşene au respins ca nefondată contestaţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung la decizia judecătoriei, considerând că individul poate fi cercetat în stare de libertate. Asta, după ce avocatul lui Munteanu a marşat pe faptul că examinarea medico-legală care i s-a făcut copilei nu a identificat urme de violenţă, care să susţină ipoteza violului.

Cert este că la acesată oră, individul se află în libertate la doi paşi de copila fără discernământ, incapabilă să se apere, pentru că fata a rămas, în continuare, în grija mătuşii, în acelaşi sat în care locuieşte şi Nicolae Munteanu.

Sursa: Adevărul.ro