Viol la o petrecere de majorat! Un tânăr arestat, iar altul internat

Un caz a șocat comunitatea din județul Argeș, în octombrie 2018, a fost finalizat de oamenii legii. Doi tineri de 19, respectiv 18 ani, din Topoloveni, au violat o fată de 19 ani, chiar la o petrecere de majorat.


La un an de la nefericitul eveniment, instanța a decis ca tânărul de 19 ani, cel care își sărbătorea majoratul la vremea respectivă, să fie condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. De asemenea, amicul său, care atunci era minor, având 17 ani, a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru 3 ani. 

Reamintim că după petrecerea de majorat a celui mai mare dintre aceștia, cei doi au batjocorit o tânără de 19 ani, venită sa se distreze alături de ei. Totul s-a întâmplat la Priboieni, acasă la sărbătorit.

Potrivit anchetatorilor, după petrecerea de majorat care a avut loc  la un bar din Topoloveni, cei doi au convins-o pe fata sa meargă cu ei acasă la sărbătorit. Ajunși acolo, pentru că fata nu a vrut sa întrețină relații sexuale cu cei doi, cel de 17 ani ar fi batut-o. Ulterior, fata a fost violată de sărbătorit și apoi de amicul său.

VEZI AICI POVESTEA (VIDEO- reacția celor doi)