Vintage Pub - muzică live şi preparate de excepţie!

Vineri seara, pubul Vintage, din centrul Piteştiului, a celebrat trei ani de existenţă printr-o petrecere de excepţie, organizată ca un cadou pentru clienţii săi.

Evenimentul a fost unul care a întrunit toate ingredientele unui party de succes: vedete, muzică de calitate şi preparate excepţionale.

Atmosfera a fost întreținută de cei doi magnifici ai radioului românesc, matinalii de la Radio Zu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Aceasta nu a fost singura surpriză pregătită de Vintage Pub celor mai activi petrecăreți. Meniul vegan este schimbarea majoră cu care pub-ul și-a întâmpinat clienții vegetarieni. Aceștia pot comanda preparate extrem de gustoase ce nu au carne în compoziţie.

De asemenea, oaspeții pot comanda și preparate sofisticate, reinterpretate, în care vor regăsi şi carne de raţă, berbecuţ sau curcan, în combinaţie cu diferite legume şi dresinguri delicioase, aşezate într-un plating demn de masterchef.

Tot meniul este conceput - de la ingrediente, până la aşezarea pe farfurie - de către chef Liliana Pissarenco, cunoscută pentru participarea sa la show-ul culinar Top Chef. Seara a continuat cu un concert live susţinut de Inerţia.

Vintage Pub mai are un cadou pentru cei care îi trec pragul, ce se acordă doar în luna octombrie. Clienţii fideli pot beneficia de reduceri la consumaţia pe care o au, în baza unui card. Mai multe relaţii despre cum puteţi avea acest card puteţi afla chiar la Vintage Pub. Reducerile aplicate posesorilor de card sunt de până la 10%.

Vintage a marcat astfel un nou concept al petrecerilor de week-end, care vor fi acompaniate cu muzică live, de calitate, ce va crea o atmosferă unică şi autentică, cu o amprentă specială. Trupele Old School Band şi Reverence sunt cele care au deschis lungul şir al concertelor ce vor fi susţinute la fiecare final de săptămână în Vintage.