Vineri începe Stonebird Festival! Bilete la ofertă - Nu le ratați!

Vineri, 9 august, începe ediția II a Festivalului Stonebird. Pretul unui bilet este 100 lei pentru cele 3 zile - oferta valabila pana joi 08.08.2019.


Biletele le găsești aici


De asemenea. bilete se mai pot procura și din punctul special amenajat (Cort) de la intrarea în zona festivalului, pretul unui bilet fiind de 120 lei.

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au implinit varsta de 8 ani au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte. Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber.

Ca și anul trecut, locuitorii comunei Corbi au intrarea gratuită, în baza carții de identitate.

 

 


Organizatorii evenimentului au un mesaj pentru participanți

”La Stonebird festival, care incepe vineri, 9 august, să veniți machiați, coafați și pregătiți să stați mult cu mâinile în aer. David Reece va folosi imagini filmate în timpul concertului, cu publicul român, în următorul său videoclip!
"Can't wait to rock the stage, I'm filming the Romanian people during my set for an upcoming video for my next album. Make sure to have your fists in the air people!"
David Reece Official”


Cazare!

Într-un loc de poveste, organizatorii au pregătit artiști celebri, trupe de legendă, atmosferă incredibilă și au avut grijă ca voi să aveți parte de toate facilitățile, chiar în mijlocul naturii: campare gratuită, toalete ecologice, apă curentă și dușuri.

 

 

 

Locație!

Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și  mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.


Fă bagajele, pregătește cortul, rulota și hai să facem cea de-a doua ediție Stonebird cu adevărat memorabilă!
Între 9 și 11 august ne întâlnim cu toții la Corbi, să ascultăm ROCK 100%!