Vineri: Gala 10 pentru Argeș!

Pentru a onora valorile județului Argeș, Consiliul Județean Argeș organizează, în data de 20 decembrie, cea de-a patra ediție a Galei ”10 pentru Argeș”. Astfel, zece argeșeni, din domeniile -  Mediu de afaceri, Educație, Sport, Sănătate, Administrație, Cultură, Cercetare, Social, Protecția mediului - turism,  Promovarea Argeșului - vor primi recunoașterea comunității argeșene, în baza nominalizărilor Comitetului de Excelență, ale consilierilor județeni, instituțiilor de învățământ și cultură din Argeș și din partea mediului de afaceri.

CITEȘTE ȘI ... Primăria Municipiului Pitești, la final de 2019!


Și în 2019, Gala 10 pentru Argeș se desfășoară sub egida „Respect pentru Valorile Naționale”, un proiect inițiat în 2017 de Consiliul Județean Argeș, Academia Română și DACIN SARA, cu scopul de a redescoperi și readuce în atenția publică valorile naționale, din domenii precum știință, istorie, literatură, cinematografie, teatru, muzică.

La fiecare dintre secţiuni există câte trei nominalizări, dintre care va fi ales un câştigător, însă, fiecare dintre nominalizaţi, în parte, poate fi considerat un învingător.