(video)Se cauta nume pentru tigrișorul siberian!

Toamna se numără bobocii, spune vorba din popor.  Grădina Zoologică din Pitești are un nou membru. Ete vorba despre un pui de tigru Siberian.


”Puiul în vârstă de numai 2 luni, ai cărui părinți se află la Zoo Pitești din 2007 (masculul, Cayan, venit de la Zoo Sibiu și femela Sheba, adusă de la Zoo Turda), nu a fost prea mult expus vizitatorilor, până acum, fiind încă prea mic și vulnerabil. Dar cei care vor avea bucuria de a-l cunoaște mai bine vor fi copiii piteștenilor, care, pe parcursul vizitelor desfășurate la Zoo în săptămâna "Școala Altfel", vor putea face propuneri pentru numele tigrișorului, inspirate din filmele de desene animate iubite de cei mici. Numele lui va fi ales, astfel, de către cei care iubesc cel mai mult animalele și care vor simți, astfel, că micul tigru este parte din viața lor. 
Felicitări organizatorilor care au avut această inițiativă minunată și i-au implicat pe micii piteșteni în miracolul naturii, învățându-i astfel respectul și dragostea pentru viața animalelor sălbatice!”
este mesajul viceprimarului municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu.

NU UITAȚI! Așteptăm sugestii pentru numele tigrișorului.