VIDEO.SCM PITEŞTI-DINAMO 2  ( 3-2)

VIDEO.SCM PITEŞTI-DINAMO 2  ( 3-2). Fotbaliștii de la SCM Pitești au disputat miercuri cel de-al treilea meci de verificare din perioda precompetițională. 

Confruntarea dintre cele două echipe a fost una destul de spectaculoasă cu goluri multe, două penaltiuri acordate și ocazii de ambele părți.
Piteștenii au reușit să deschidă scorul în minutul 17 prin Ciprian Tănasă care a reluat în plasă din interiorul careului. Alb-violeții și-au dublat avantajul pe tabelă un sfert de oră mai tîrziu prin Năstăsie care a transformat penaltiul scos de David. Bucureștenii au replicat prin Neață carea trimis cu capul în plasă după o centrare de pe dreapta. Oaspeții au egalat în minutul 36 prin aceleași Neață care l-a învins pe Udeanu cu un lob de la marginea careului. Argeșenii au trecut din nou în avantaj în ultimul minut al primei reprize. David a fost din nou faultat în careu, centralul Naidin a dictat penalti care a fost transformat de către același David care a înscris cu o scăriță. Partea secundă a întîlnirii a fost destul de echilibrată cu ocazii de ambele părți. Antrenorii celor două echipe au folosit toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție în încercarea de a omogeniza relațiile de joc.

Golul 2 Scm Pitesti - penalty Năstăsie

Golul 3 Scm Pitesti - penalty David

 

SCM Pitești: Udeanu - Negoiță, Cotigă, Deaconescu, Șandru - Șerban, Anghelina, Năstăsie, Oancea - David,Tănasă. Pe parcurs au mai intrat Oprican,Dinculescu,Trușescu, Murineanu, Voinescu, Șerbănică, Panait,Albu, Mihăescu, Bărîcă, Cătălin Barbu. Antrenor: Nicolae Dică.


Dinamo II: Burci - Anghel, Gîsă, Ciobotariu,Grigore - Mihnea, Vasile, Nistor, Mihaiu - Neață, Gheorghe.Pe parcurs au mai intrat Eșanu, Fara, Georgescu, Dima, Groza, Matei și Cotoară. Antrenor: Laurențiu Diniță.

La meciul de pe stadionul Nicolae Dobrin a asistat și Dănuț Lupu, fostul mare fotbalist al celor de la Dinamo. Acesta a fost prezent la Pitești în calitate de scouter al clubului din Ștefan cel Mare. La meci a mai fost prezent și Andrei Mărgăritescu, fost jucător al bucureștenilor dar și al celor de la SCM Pitești. Acesta a fost cooptat de curînd ca scouter al cîinilor-roșii pe județul Argeș.