(video)Piteștean arestat! Fetițe atinse în zona intimă. S-a întâmplat într-un parc

Seara trecută, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de un minor că, în timp ce se afla într-un parc din Pitești, a asistat la momentul în care două fete minore ar fi fost agresate de un bărbat.

CITEȘTE ȘI ... Sălile de fitness - închise în Argeș până în septembrie! Se anunță proteste

Oamenii legii au intervenit și l-au identificat pe individ. Vorbim despre un bărbat, din Pitești, în vârstă de 35 de ani, care ar fi abordat două fete de 12 ani și le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

”Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, unde au identificat pe baza descrierii un grup de trei bărbați, dintre care făcea parte și un bărbat de 35 de ani, indicat de minori ca fiind cel care ar fi pipăit două fete de 12 ani.
Toți cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, pentru verificări, care au fost preluate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești.”

Astfel, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și tentativă de furt. Astăzi, individul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.